’t Is even doorzetten…

4 augustus 2020

Na een aantal volledige mislukte pogingen 3 jaar geleden in het toenmalige MCA Alkmaar om mijn been te repareren (claudicatio intermittens) eind vorige jaar de stoute schoenen aangetrokken en besloten een bypass te laten zetten in het beste vaatziekenhuis van Nederland.

rondje ziekenhuis

De coronacrisis heeft de planning wel wat in de war geschopt maar op maandag 3 augustus jl. ruim 4 uur onder het mes en vrijwel direct al voorzichtig de eerste 2 rondjes met de fysiotherapeut gelopen.

5 augustus 2020

Vandaag van de zaalarts te horen gekregen dat ik morgen (06-08-2020) al weer naar huis mag, met de fysiotherapeut de trap op en neer gelopen en dr. Ping Fung Kon Jin verteld dat ‘ie in mijn ogen de beste vaatchirurg ter wereld is en dat ik hem eeuwig dankbaar zal zijn. Tegen alle regels in hebben we elkaar zelfs een hand gegeven.

16 augustus 2020

lopen

Wat voelt dat goed! Vanmorgen vroeg m’n eerste target gehaald. Voor de operatie kon ik nog geen 15 meter meer lopen. Nu anderhalve kilometer zonder pijn en zonder tussenstops. Op naar de volgende uitdaging!

8 september 2020

Inmiddels zit ik op de 3,5 kilometer en ga de doelstelling van 5 kilometer op 20 september halen. Waarom 20 september? Omdat ik een dag later weer een afspraak heb op de afdeling vaatfunctie én met de chirurg. Eigenlijk wil ik een beetje indruk maken 🙂

21 september 2020

teststraten

Vandaag alle (vaat)-teststraten in het St Antonius succesvol doorlopen. Gaat allemaal heel goed maar het volledige herstel heeft nog wel wat weken (maanden?) nodig.

Contact